Dzīve ir viena, Iespēju ir daudz, bet laiks iet
Publicēts 21. janvārī, 2010.
Par smadzeņu viļņiem, jaunākajām tehnoloģijām, reālām iespējām pārrakstīt savu vēsturi jau šodien, iespējas, kas pastāv jau divus gadus, informatīvs reklāmas raksts, par iespēju mainīt savu dzīves plūdumu, tas ko izmanto profesionāli sportisti, mūziķi, dziedātāji, vadītāji un garīgās izaugsmes meklētāji, un stāsts, ko izstāsta cilvēks, kurš 20 gadus ir maldijies "tuksnesī" un viena mēneša laikā spējis to pārvarēt.

 

Lietas nenotiek netīšām. Šovakar sēdēju pie māsas un šķirstīju žurnālus. Un 2010. gada janvāra žurnālā "Taka" ieraudzīju Dagnijas Dreikas rakstu par smadzeņu viļņiem un neirotreniņiem, kur tiek apskatītas nākotnes iespējas, ko jau pasaulē pielietojot daudzi profesionāli sportisti, vadītāji,  politiķi un studenti. Rakstā minēti vairāki pētījumi un pasaulē pazīstamu ārstu un neirologu  pētījumu galvenie secinājumi. Piemēram, Viljams Bekvits (William Beckwith)  sacīja, ka smadzeņu viļņu sinhronizācija var atvedināt atmiņā sen aizmirstus notikumus, kas radījuši dziļas psiholoģiskas pārmaiņas,  un sekmēt izveseļošanos no senām traumām un psihiskiem sarežģījumiem. Cilvēki pēc šo metožu pielietošanas daudz ātrāk apgūst valodas un daudz ko citu. Par "daudz ko citu" es varētu  grāmatas uzrakstīt, jo RigaBrain praksē esmu pieredzējis neticamus (no malas skatoties) gadījumus, piemēram, cilvēks pēc viena seansa pārstāj klibot vai arī uzlabojas dzirde vai redze.

 

Šādas iespējas nav jāmeklē tuvākajā nākotnē, tas jau notiek šeit pat Rīgā, Vecrīgā. Jau trīs gadus darbojos šajā jomā - pētu, lasu, rakstu  un darbojos praktiski - sniedzu smadzeņu treniņus (neirotreniņi, autotreniņi). Divu gadu laikā esmu paspējis nomainīt tehnoloģijas, ar kurām strādāju, lai spētu  strādāt ar vienām no efektīgākajām, jaudīgākajām un smalkākajām tehnoloģijām, kādas ir pieejamas šodien. Pēdējā tehnoloģiju nomaiņa bija 2009. gada augusts.

 

Esmu izstrādājis pats savu pieeju smadzeņu treniņu metodikā, ko esmu pārbaudījis divu gadu garumā pats uz sevis un no 2010. gada janvāra sāku ieviest arī RigaBrain treniņu praksē.

 

Šī joma nepārtraukti attīstās un man ir jābūt uz viļņa, lai spētu ieviest jaunāko un attīstītu arī savas izstrādātās pieejas, kas ir unikālas un neaizstājamas.

 

Šis prieks nav no lētajiem, tas nebūs kā aiziet pie kaktu daktera, izrakstīs tinktūriņas, pateiks labus vārdus un uz redzēšanos, jo jāskrien jau pie nākamā speciālista. RigaBrain seansi ir komplekss process, kas sastāv no vairākām pieejām un desmitiem seansu. Šis process ir kā neaizmirstams ceļojums, kura laikā tiek pārrakstīta cilvēka vēsture, dodot viņam otro iespēju. Pirmais solis ir minimālie desmit seansi, kas 80% cilvēku ir milzīgs solis sevis attīstībā ar paliekošu vērtību. Rezultāts ir paliekošs un nav nepieciešami atkārtoti seansi.

 

Veicot aptauju par RigaBrain klientu apmierinātību, kopš 2009. gada augusta, kad RigaBrain kabinetā tika ieviestas jaunākās tehnoloģijas, pēc minimālās programmas iziešanas (10 seansi), 100% klientu apstiprina, ka ir apmierināti un gandarīti par saņemto pakalpojumu.

 

Un te ir viens no daudzajiem klientu stāstījumiem, kas ir ļoti līdzīgi viens otram,  par savu pieredzi ar RigaBrain seansiem. Šo stāstu kliente uzrakstīja  šodien, kad pabeidzām pirmo etapu - pirmos 11 seansus viena mēneša laikā:
"Es atnācu, jo  apmēram 20 gadu mocījos ar veģetatīvo neirozi, kura ik pa mirklim man traucēja normālu dzīves ritmu. Bija baiļu sajūtas, uzmācīgas domas, nerealitātes sajūtas, depresīvi noskaņojumi, biežas garastāvokļa maiņas, grūti sakoncentrēt domas, miega traucējumi.

 

Jau pēc  pirmajiem  diviem trijiem seansiem sajutu pārmaiņas - uzlabojās miegs, nervozitāte un nemiers mazinājās, pēc pieciem seansiem uzlabojās visa ķermeņa pašsajūta, vieglāk koncentrēties, komunicēt, kājās izzuda smagums, uzlabojās redze, uztvere. Pazuda smaguma sajūta visā ķermenī. Pēc 11 seansiem nav problēmu atslābināties, koncentrēties. Varu sevi kontrolēt, nemiers izzudis, arī baiļu sajūtas nav. Atgriezies dzīves prieks, ir motivācija. Man ļoti ir palīdzējuši RigaBrain seansi."

 

Šis ir tikai ceļojuma sākums, bet kliente  jau piemin daudzos rezultātu, ko ieguvusi viena mēneša laikā.
 

Kā lielāko plusu klienti atzīmē to, ka spēj ar ārstu palīdzību samazināt un atmest zāles, kuras līdz šim ir mākslīgi uzturējušas viņu labsajūtu.

 

Teikšu, kā ir, process nav no vienkāršākajiem un ir nepieciešami daudzi seansi, lai nostiprinātu rezultātus. Bet iegūtais ir paliekošs un nav nepieciešami atkārtoti seansi. Var tikai attīstīties vēl un vēl.  Šādas attīstības iespējas ar  RigaBrain seansiem izmanto vadītāji, grāmatveži, profesionāli sportisti, mūziķi, dziedātāji un garīgās izaugsmes meklētāji.

 

Katrā no mums ir iespējas, bet jautājums ir -  vai mēs to vēlamies izmantot tagad vai arī turpināsim klīst pa tuksnesi 40 gadus?

 

Iepriekšējā stāstā sieviete "klīda pa tuksnesi" 20 gadus, viņa apzinājās savu stāvokli, viņa zināja kāpēc un no kā ir sākusies šī "klīšana pa tuksnesi". Viņa izmēģināja visu iespējamo, bija īslaicīgi uzlabojumi, bet no tuksneša ārā neizdevās tikt, un viņas "dzīves plūdums" turpināja iesākto ritumu.  Viņa nepadevās un pieņēma lēmumu, ka nākamos 20 gadus viņa nevēlas turpināt tādā pašā gaitā, viņa meklēja un" kas meklē -  tas atrod". Viņa spēja mēneša laikā mainīt savu "dzīves plūdumu" un iziet no tuksneša, pa kuru bija klīdusi 20 gadus. Šīs sajūtas ir neaprakstāmas, viņa teica: "To var tikai piedzīvot, to nevar aprakstīt un to nevar izstāstīt. Un to nevarēs saprast, līdz pats nebūsi piedzīvojis - būt ar sevi, šeit un tagad - mājās."

 

Šo rakstu es uzrakstīju kā reklāmu, lai Tevi informētu par iespēju, kas pieejama jau šodien, lai Tu man nepārmestu to, ka nevienam nestāstu par šādu iespēju un lai Tev nebūtu jāgaida šī iespēja 20 gadi.

 

Ieskaties RigaBrain mājas lapā http://www.RigaBrain.com  un uzzini kādos gadījumos šie seansi var palīdzēt. Tu būsi pārsteigts par plašo sarakstu, pie kādām kaitēm var palīdzēt smadzeņu treniņi. 

 

Pēteris no RigaBrain

 

RigaBrain ir licencēts inovatīvas smadzeņu treniņu metodikas izplatītājs un praktizētājs Baltijas valstīs. Mūsu kompānija ir dibināta 2008.gadā. RigaBrain uzdevums – ar inovatīvu, zinātniski pamatotu un saudzējošu smadzeņu treniņu metodi atvieglot daudzu šķēršļu pārvarēšanu cilvēka dzīvē.

 

RigaBrain smadzeņu treniņš ir autotreniņš. Treniņa laikā cilvēka ķermenis atpūšas, bet smadzenes pašas labo traucējošus kavējumus un nospiedumus. Tevi noguldīs ērtā krēslā. Apsegs ar pledu. Iedos austiņas.  Tu vari nākt arī ar savām austiņām. Ar želeju piestiprinās galvas virsmai pāris vieglus sensoriņus. Apjautāsies: vai tev ir ērti? Tu atpūties, bet tavas smadzenes strādā. Cilvēks austiņās pēc paša izvēles klausās mūziku, vai skatās video. Smadzenes analizē - tās saņem spoguļsignālus savai darbībai. Spoguļsignāls ir skaņas pārtraukšana austiņās uz sekundes tūkstošdaļu, kā tikko dzirdams krakšķis. Smadzeņu darbību reģistrē vienkāršs encefalogrāfs. Smadzeņu treniņi uzlabo smadzeņu darbu, ļauj vairāk atklāt katram cilvēkam raksturīgās spējas. Tavs personīgais sniegums visos darbos kļūs labāks. Tev būs lielāka aizsardzība pret ikdienas stresu. Katru treniņa reizi tu saņemsi tikai tik daudz spoguļsignālus, cik tavas smadzenes izvēlēsies. To īpaši mēra datora programma visa treniņa laikā. Ja nu kas, tad skaņu austiņās vienmēr var klusināt. Smadzenes var trenēt jebkurā vecumā un jebkurā vecumā tas nāk par labu. Mazajam tikai vajadzētu spēt mierīgi skatīties multfilmu 30 līdz 45 minūtes. Droši piesaki arī savus vecvecākus! Smadzenes attīstās visu tavu dzīvi. Katra cilvēka smadzenēm ir liels paš-atjaunotnes potenciāls. To var atraisīt smadzeņu treniņos. Trešdaļa cilvēku rezultātu sajūt jau pēc pirmā seansa. Smadzeņu treniņi uzlabo dzīves kvalitāti, bet…. Smadzeņu treniņi neatklāj un neārstē slimības, individuālas attīstības īpatnības vai garīgas saslimšanas.

Pieteikties izmēģinājuma seansam +371 29 44 66 69 vai info@RigaBrain.com

Papildu informācija http://www.RigaBrain.com

 

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: