Uzlabo smadzeņu darbību!
Publicēts 21. septembrī, 2008.
Par smadzeņu darbības uzlabošanu izmantojot jaunākās tehnoloģijas, kvantu fiziku, smadzeņu darbības mērījumus un mūziku, ko rada smadzeņu darbība.

Nereti ikdienas steigā, kad darbs dzen darbu un trūkst laika, ko veltīt saviem tuviniekiem, mēs aizmirstam parūpēties par pašu galveno cilvēku dzīvē – sevi. Mēs ne tikai hobijus atliekam uz brīdi, kad būs vairāk laika, bet atstājam novārtā arī savu emocionālo pasauli. Līdz ar to mūsu dzīve zaudē savu stabilo ritējumu, gluži kā automašīna, kurai viena vai vairākas riepas nav pietiekami piepildītas ar gaisu. Tajā pat laikā smadzenes, kas ir atbildīgas par mūsu uzvedību, ilgojas pēc komforta un harmonijas tieši tāpat kā ķermenis.

 

Tagad arī Latvijā ir lieliska iespēja: uzlabot smadzeņu darbību ar jaunas, līdz šim pie mums neizmantotas tehnoloģijas palīdzību – NeurOptimal™ jeb smadzeņu darbības treniņiem. Jaunā tehnoloģija spēj cilvēku tuvināt ideālai smadzeņu darbībai – homeostāzei, kas nodrošina labsajūtu emocijās, domāšanā, attiecībās, ģimenē, darbā un citās dzīves sfērās.

 

Ja arī tu ikdienā svārsties pirms pieņemt kādu lēmumu, tev ir grūti koncentrēties vai arī brīžiem vienkārši nejūties harmoniski un vēlies uzlabot savu smadzeņu darbību, izmanto iespēju un piesakies  konsultācijai, lai noskaidrotu, vai NeurOptimal™ var tev palīdzēt! Turklāt mēs tev iesakām apmeklēt mūsu mājaslapu www.SmadzenuDarbiba.lv, pārdomāt šo piedāvājumu un kļūt par mūsu klientu. Izmēģini, cik labi ir optimizēt smadzeņu darbību!

 

Uzveic stresu!

Smadzeņu darbības treniņi lieliski palīdz pārvarēt ne tikai ikdienas stresa atstātās īslaicīgās negatīvās emocijas. Smagi pārdzīvojumi un traģiski notikumi ietekmē mūsu smadzeņu darbību un rīcību dažādās situācijās arī tad, ja notikumi jau ir senā pagātnē. NeurOptimal™ īsākā laikā sniedz līdzīgu efektu, kādu var sasniegt meditējot un izpildot dažādus garīgos vingrinājumus.

 

Smadzeņu darbības treniņu rezultāti*

30% līdz 40% pat pēc viena izmēģinājuma treniņa novēro pozitīvas izmaiņas ikdienas dzīvē.

Uzlabojas: miegs, atmiņa, koncentrēšanās spējas, uzmanības noturība, lēmumu pieņemšana, koordinācijas spējas, matemātiskā domāšana, emociju sabalansētība, intuīcija, meditācijas spējas, sporta rezultāti, cilvēku savstarpējās attiecības, prāta un ķermeņa sadarbība, imūnsistēma, kreativitāte, noturība pret stresu, personības attīstība, spējas saskatīt citus risinājumus.
Mazinās un izzūd: agresija, niknums, dusmas, depresija, asinsspiediena problēmas, sāpes, uzvedības problēmas, mācību procesa traucējumi, vieglu slēgta tipa galvas traumu simptomi, migrēna, trauksme, demence, ēšanas traucējumi, bailes, nedrošība.
Palīdz atmest kaitīgos ieradumus: smēķēšanu, alkohola un narkotiku lietošanu, azartspēles.

Uzlabojas darbības potenciāls: uzņēmējiem, radošo profesiju pārstāvjiem.


* Sasniegumi un rezultāti katram cilvēkam ir individuāli.

 

 

Treniņi notiek klusā un mierīgā atmosfērā, ērtā krēslā, pusguļus stāvoklī, ļaujot pilnībā relaksēties. 

 

 Pēteris Urtāns, RigaBrain smadzeņu treniņu centra vadītājs

“Labsajūta ikvienā cilvēkā paver jaunas iespējas personīgajā un profesionālajā dzīvē. Tā ir jauna pasaule ar skaidrāku domāšanu, emocionālo stabilitāti, atklāsmēm, laimes apziņu un fantastisku dzīvi,” teic Pēteris Urtāns, kurš pēc studijām Rīgas Stradiņa universitātes Rehabilitācijas fakultātē devās uz Amerikas Savienotajām Valstīm, lai iepazītos ar Latvijā agrāk neizmantotu metodi Brain State Conditioning™, kas īsā laikā uzlabo smadzeņu darbību. Lai apgūtu darbu ar Brain State Conditioning™, Pēteris Urtāns mācījās pie šīs tehnoloģijas pamatlicēja zinātnieka Lī Gērdesa, un arī pats pielietoja to savā dzīvē. “Rezultāti bija neticami – drīz pēc smadzeņu darbības treniņiem es pamanīju, ka būtiski uzlabojušās spējas pieņemt lēmumus, izdarīt izvēles un valdīt pār savām emocijām. Līdz ar to dzīve ir kļuvusi vienkāršāka – ja agrāk tā valdīja pār mani, tad tagad es pats valdu pār savu dzīvi. Vairāk par visu es vēlējos šo jaunumu atvest uz Latviju, un man tas ir izdevies – kopš 2008. gada jūnija Brain State Conditioning™ pieejams arī Latvijas iedzīvotājiem.”

 PAPILDINĀJUMS: kopš 2009. gada tiek izmantotas efektīgāka pieeja, ko piedāvā kanādiešu kompānija Zengar. 

 

Piesakies konsultācijai!

SIA RigaBrain

Tālrunis: + 371 27771821

info@RigaBrain.com

 

Papildu informācija un cilvēku atsauksmes internetā:
www.SmadzenuDarbiba.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: